ESTUDI D'ARQUITECTURA I URBANISME

Serveis d'arquitectura, urbanisme i construcció
Estudi d’arquitectura i urbanisme multidisciplinari, centrat en el desenvolupament integral dels projectes i la seva posada en obra. Equip format per arquitectes i aparelladors experts en arquitectura, urbanisme, disseny, peritatges, càlculs tècnics i construcció.

 

De dilatada trajectòria professional, més de 25 anys de pràctica ens avalen, d’àmplia experiència tècnica i amb extens coneixement dels procediments i tràmits administratius, preparats per assolir la gestió global dels projectes.

 

L’objectiu fonamental que ens inspira es basa en la honestedat, eficiència, proximitat, qualitat tècnica, control de costos i respecte al medi ambient, a partir de processos formatius constants que avalen la innovació i l’ús de noves tecnologies en tots els àmbits de la nostra activitat. 

 

L’entorn d’actuació prioritari abasta la totalitat de l'estat espanyol, concentrant-nos en el principat Catalunya i amb especial incidència a les comarques de l’Alt i Baix Penedès, Baix Llobregat, Barcelonès, Garraf, Anoia, Vallès Occidental, Alt i Baix Camp, Conca de Barberà, Tarragonès, Ribera d’Ebre, Baix Ebre i Montsià.Certificat energètic

Tràmit certificat d'eficiència energètica d'un habitatge en un termini de 12 hores. Entrega en 72 hores.

Cèdules habitabilitat

Tràmit de sol·licitud de la cèdula d'habitabilitat en un termini de 12 hores. Entrega per coreu postal.

Inspecció Tècnica Edificis

Inspecció de l'edifici en un termini de 12 hores. Entrega del certificat segons gravetat de les patologies.

Promoció especial

Obtingui una bonificació especial d'honoraris en projectes d'habitatge unifamiliar. Sol·liciti pressupost.